top of page

ONZE SPECIALITEITEN

Proef onze Friet Specials, vers bereid in de winkel met de allerbeste ingrediënten. Laat je verrassen door de heerlijke smaken die elke hap tot een genot maken. Kom langs en ervaar zelf de kwaliteit van onze ambachtelijk bereide friet!

TRUFFLE PARMEZAN SPECIAL

De Truffle Parmezan Special is een ware traktatie voor liefhebbers van luxe smaken. Verse friet wordt royaal bedekt met fijn geraspte Parmezaanse kaas en overheerlijke truffelmayonaise, waarna deze nog perfect wordt afgewerkt met verse bieslook. De perfecte keuze voor echte truffel lovers.

Verse Truffel Parmezaan Special frietjes van Friet Panters, bestrooid met Parmezaanse kaas en truffelmayonaise.
Peanut Baked Onion Special frietjes van Friet Panters, gegarneerd met gebakken uien en satésaus.

PEANUT BAKED ONION SPECIAL

Voor fans van de Indonesische keuken is er de Peanut Baked Onion Special. Deze friet wordt geserveerd met een laagje knapperige gebakken uitjes en rijkelijk overgoten met satésaus. De special wordt compleet gemaakt met verse bieslook, ideaal voor wie van een goede satésaus geniet.

BBQ CRISPY ONION
SPECIAL

De BBQ Crispy Onion Special combineert de liefde voor BBQ met de crunch van crispy onion. Verse friet wordt overladen met verse uitjes en BBQ-saus, afgemaakt met krokante uienringen en een snufje bieslook. Een droom voor de echte BBQ- en uienliefhebber.

BBQ Onion Ring Special frietjes van Friet Panters, geserveerd met knapperige uienringen en BBQ-saus.
Chicken Green Pesto Special frietjes van Friet Panters, belegd met malse krokante kip en groene pestosaus.

CHICKEN GREEN PESTO
SPECIAL

Echte pesto liefhebbers zullen genieten van de Chicken Green Pesto Special. Deze portie friet komt met een laag green pesto mayonaise, krokant gebakken gepaneerde kip en een frisse toets van bieslook. Een smakelijke keuze voor liefhebbers van zowel kip als de rijke smaak van pesto.

TREK GEKREGEN?

bottom of page