top of page
WhatsApp Image 2024-03-21 at 16.09.56_f3a74338.jpg

ONZE FRIET
OP JOUW FEEST?

Unieke smaken, onvergetelijke momenten.

Frietpanters-9.jpg

OVER ONZE FOODTRUCK

Zin in de lekkerste, verse friet op jouw feest? Friet Panters has got you covered! Huur onze Foodtrailer en laat ons jouw gasten trakteren op overheerlijke friet, snacks en meer. Vanuit ons "Award winning" Friet restaurant in het centrum van Breda serveren wij jaarlijks al duizenden kilo's Friet. Dus zonder moeite leveren wij onze versheid ook op bedrijfsevenementen, festivals, bruiloften, privéfeesten, recepties, sportevenementen of wat dan ook. Wij zorgen voor het lekkerste eten op locatie, met ook nog eens de leukste frietbakkers en de allermooiste Foodtrailer van Nederland.

 

Friet Panters staat voor kwaliteit en versheid! Onze friet is gemaakt van de meest verse Agria aardappelen, rechtstreeks van het land. We geven ze een voorsprong door ze voor te bakken, zodat ze op hun best zijn wanneer we ze serveren - goudbruin, knapperig en warm. Er is meer! Onze Foodtrailer heeft een hele verzameling van luxe snacks en sauzen om deze friet mee te combineren. Gaan je smaakpapillen al op avontuur? Wij hebben verschillende arrangementen waaruit je kunt kiezen. Wij willen graag dat alles perfect is, dus laten we het samen op maat maken. Zijn er allergieën of bepaalde diëten? Geen probleem, wij hebben alles onder controle!

annie-spratt-osuiatBDTww-unsplash.jpg

VRAGEN?

WAT ZIJN DE KOSTEN VOOR HET HUREN VAN EEN FOODTRUCK?

De reiskosten voor onze foodtruck bedragen €75,00. Voor de culinaire invulling hanteren we prijzen op basis van het gekozen pakket.

HOE VER VAN TE VOREN MOET IK DE FOODTRUCK BOEKEN?

Wij adviseren om minimaal 4 weken voor jouw evenement onze foodtruck te reserveren.

WAT IS HET MINIMALE AANTAL PERSONEN VOOR DE FOODTRUCK SERVICE?

Onze service is beschikbaar voor evenementen vanaf 40 personen.

WELKE GEBIEDEN BEDIENDT UW FOODTRUCK?

Onze foodtruck is een rijdende keuken van smaak die door heel Nederland gasten blij maakt met verse friet en meer.

KAN HET MENU WORDEN AANGEPAST AAN DIEETWENSEN EN ALLERGIËN

Absoluut, we passen ons menu graag aan jouw wensen aan. Glutenvrij, vegetarisch of andere allergiën waar wij rekening mee moeten houden? Laat het ons weten bij je aanvraag.

annie-spratt-osuiatBDTww-unsplash.jpg

NEEM CONTACT MET ONS OP

STUUR ONS EEN BERICHT,
DAN NEMEN WIJ ZO SNEL MOGELIJK
CONTACT MET JE OP!

Bedankt voor je bericht!

bottom of page